Facebook Messenger dobio mogućnost PayPal plaćanja

Korisnici Facebook Messengera već mogu da vrše uplate u okviru aplikacije koristeći kartice, a sada je PayPal najavio da stiže još jedan način plaćanja.

PayPal poručuje da će ovo proširiti njihov odnos sa Facebookom i Messenger napraviti pametnijim, jednostavnijim i sigurnijim za potrošače i trgovce u e-trgovini. PayPal je objavio opciju plaćanja u SAD preko većeg dela mogućnosti obavljanja trgovine u Facebooku, a posebno u Messengeru. 

Njihovi korisnici će sada videti da je lakše pronaći link za PayPal naloge u Facebook i Messenger aplikacijama. Korisnici PayPala će sada dobijati i obaveštenja u okviru Messengera, u sklopu nove nadogradnje aplikacije.
Kako Messenger počne da pokreće PayPal plaćanje za pojedinačne korisnike, trgovci će biti u stanju da prihvate ovaj tip plaćanja direktno u njihovim botovima, a čitav sistem će posebno biti pogodan za one koji prodaju proizvode u okviru Shop sekcije na Facebook stranici.

Za sada nije poznato kada će nove funkcije biti omogućene svim PayPal korisnicima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija