Google Play Store prioritet daje aplikacijama koje se ne "ruše"

Kompanija Google je saopštila da pravi izmene svog Play Storea kako bi povećala mogućnost da korisnici pronađu aplikacije koje nemaju problem s "rušenjem", odnosno one koje funkcionišu bez problema.
Google Play Store prioritet daje aplikacijama koje se ne "ruše"
Foto: Pixabay

Polovina ocena jednom zvezdicom se odnosi na stabilnost aplikacija, pa je Google zbog toga podesio pretraživač tako da radi u korist aplikacija i igara verovatno većeg kvaliteta. Google Play će ih prikazivati mnogo češće od onih koje su ranije pokazale da imaju problema sa stabilnošću.

Google je savetovao svim developerima čije bi se aplikacije mogle naći na dnu liste pretrage, da iskoriste povratne informacije korisnika te da unaprede svoje aplikacije i tako povećaju njihov rejting.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).