Facebook uvodi opciju koju niko ne želi

Facebook uvodi novost koju baš niko nije tražio ni hteo i apsolutno će svima ići na živce - na profilu će vam pisati ako ste trenutno aktivni.
Facebook uvodi opciju koju niko ne želi
Foto: Pixabay
Sličnu stvar imao je nekad popularni MySpace koji je kraj profilne slike korisnika sitnom oznakom davao svima na znanje da je korisnik onlajn, a sada to stiže i na Facebook.
 
Kompanija već testira novost, primetili su na portalu "Mashable", te otkrili da će kad niste aktivni pisati pre koliko tačno vremena ste bili.
 
Dosad je taj "onlajn status" bio vidljiv samo na Messengeru, ali sada će svi vaši prijatelji uvek moći da vide kad ste na toj društvenoj mreži. 
 
Srećom, tu opciju neće moći da vide oni koje nemate u prijateljima. 
  • mark

    24.09.2017 21:04
    zvuči kao da im je master class držao vulin
  • Kimi

    24.09.2017 20:56
    Meni nece
    Meni nece pisati,ja sam moj nalog ugasio..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Mask tužio Open AI i Sema Altmana

Ilon Mask tužio je kompaniju OpenAI i njenog izvršnog direktora Sema Altmana, tvrdeći da su napustili prvobitnu misiju startapa da razviju veštačku inteligenciju za dobrobit ljudi, a ne za profit.