WhatsApp uveo opciju deljenja lokacije

Prijatelji i porodica mogli bi znati gde se nalazite u svakom trenutku zahvaljujući novoj nadogradnji aplikacije WhatsApp pod nazivom Live Location.
WhatsApp uveo opciju deljenja lokacije
Foto: Pixabay
Nadogradnja je dostupna za iOS i Android uređaje. Iako možda zvuči kao noćna mora, kreatori su je napravili iz namere da vaši voljeni znaju da ste sigurno stigli kući ili na određenu lokaciju.
 
Takođe, opcija nudi informacije u stanju u saobraćaju. 
 
Vašu lokaciju će videti samo osobe kojima to dozvolite, ali i dalje ćete biti zaštićeni od upada hakera, mogućnosti da vas prati vlada i druge osobe.
 
"Live Location je jednostavan i siguran način da kažete ljudima gde ste. Ova kodirana opcija omogućava vam da kontrolišete s kim delite vašu lokaciju i na koji period", rekao je portparol WhatsAppa.
 
Vaša lokacija može biti vidljiva na 15 minuta, jedan ili osam sati. Takođe, možete pisati i komentare. Svaka osoba s kojom komunicirate putem chata, videće gde se u tom trenutku nalazite na mapi. Ovu opciju možete prekinuti u svakom trenutku.
 
Snapchat i Facebook Messenger su davno uveli ovu opciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija