Nakon žestokih kritika, Apple obećao rešenje za usporavanje telefona

Kompanija Apple najavila je da će svojim korisnicima dati mogućnost da isključe softversku alatku koja može da uspori performans uređaja.
Nakon žestokih kritika, Apple obećao rešenje za usporavanje telefona
Foto: Pixabay
Očekuje se da će ova promena uslediti na proleće, sa objavljivanjem najnovijeg operativnog sistema za mobilne uređaje iOS.
 
Još jedan od najavljenih noviteta predstojećeg operativnog sistema biće i alatka koja će omogućiti korisniku da vidi stanje u kom se nalazi baterija i sugerisati eventualnu popravku. Takođe neće izostati ni novi paket animiranih emotikona, uređena aplikacija za zdravlje, opcija za gledanje muzičkih spotova bez reklama, kao i opcija u Apple aplikaciji za vesti koja pruža mogućnost gledanja najvažnijih video vesti.
 
Saopštenje je usledilo nakon žestokih kritika i ljutnje korisnika zbog vesti da Apple tajno usporava operativne sisteme starijih iPhone uređaja. Vest o usporavanju pojavila se prvo u izveštajima na internetu, a priznanje kompanije usledilo je u decembru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija