Korisnici iPhonea nezadovoljni novim ažuriranjem jer "guta" bateriju

Korisnici iPhonea nezadovoljni su najnovijim ažuriranjem iOS-a, odnosno verzijom 11.4 za koju tvrde da "guta" bateriju.
Korisnici iPhonea nezadovoljni novim ažuriranjem jer "guta" bateriju
Foto: Pixabay
Apple se još uvek nije oglasio i objasnio svojim korisnicima šta izaziva problem s baterijom i kako ga je moguće ukloniti. U međuvremenu, korisnici iPhonea tvrde da je verzija 11.4 ubrzala potrošnju baterije za čak 25 odsto.
 
Neki korisnici navode da bi problem s baterijom mogao biti u ažuriranju koje se odnosi na "pozadinske" aplikacije, odnosno mogućnost da se aplikacije ažuriraju čak i kada se telefon ne upotrebljava. 
 
Novo ažuriranje daje iPhone uređajima mogućnost skladištenja poruka na iColud. Takođe, verzijom 11.4 poboljšan je i zvuk na HomePodu, odnosno Apple-ovom "inteligentnom zvučniku".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija