Apple 30. oktobra predstavlja nove proizvode

Apple će u utorak, 30. oktobra u Njujorku održati prezentaciju novih proizvoda.
Apple 30. oktobra predstavlja nove proizvode
Foto: Pixabay
To je najavljeno nizom šarenih pozivnica koje su u četvrtak u poslepodnevnim satima poslate predstavnicima medija. Na pozivnicama se nalazi nekoliko raznobojnih stilizovanih logotipa kompanije, dok je uz sve grafike otisnut isti tekst: "There’s more in the making." (u privodu: "Ima toga još u izradi").
 
Ovaj događaj očekivao se u Apple-ovoj zajednici korisnika i developera jer na tradicionalnoj septembarskoj prezentaciji osim tri modela iPhone-a i Apple Watch-a nije bilo govora o drugim proizvodima. Očekivalo se da bi Apple tada mogao predstaviti nove iPade, HomePode, Macove i još ponešto, ali tada su oni koji su to očekivali ostali kratkih rukava. Zbog toga je kompanija organizovala novu prezentaciju da bi pokazala kako radi i na nekim drugim stvarima. Kojima tačno – videćemo za desetak dana.
 
Događaj je zakazan za utorak u 16 časova po srpskom vremenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija