Vikiliks nudi 100.000 dolara za snimak razgovora Trampa i Komija

Vikiliks je ponudio 100.000 dolara onome ko im dostavi snimke razgovora predsednika SAD Donalda Trampa i smenjenog direktora FBI Džejmsa Komija.
Vikiliks nudi 100.000 dolara za snimak razgovora Trampa i Komija
Foto: Pixabay
"Vikiliks nudi 100.000 dolara za snimke razgovora Trampa i Komija", napisala je organizacija na svojoj stranici na Tviteru. Ranije je saopšteno da je Tramp upozorio Komija da će medijima preneti sadržaj njihovih razgovora.
 
Tramp je 9. maja smenio Komija. Bela kuća je navela da se to dogodilo jer je američki predsednik izgubio poverenje u direktora FBI, a Tramp je naveo da je odluku doneo na preporuku ministra pravde Džefa Sešnsa.
 
Njujork tajms tvrdi da je, prema Komijevoj verziji, razlog za smenjivanje zajednički ručak u Beloj kući u januaru, priređen sedam dana posle Trampove inauguracije. List piše da je tokom ručka Tramp nekoliko puta tražio od šefa FBI da potvrdi da mu je lojalan, ali je Komi odgovorio da predsednik može da računa samo na njegovo poštenje.
 
Bela kuća je te informacije demantovala.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).