Preminuo glumac Oleg Vidov

Poznati glumac Oleg Vidov koji je veliku popularnost stekao u Sovjetskom Savezu, a potom preko Jugoslavije prebegao u SAD, umro je u Los Anđelesu 73. godini.
Preminuo glumac Oleg Vidov
Foto: 021.rs
Vidov je igrao u filmovima "Crveno usijanje" (Red Heat) sa Arnoldom Švarcenegerom i "Divlje orhideje" (Wild orchid) sa Mikijem Rurkom, a glumio je i u filmu "Bitka na Neretvi" i seriji "Vuk Karadžić".
 
Vidov je 1985. godine, u vreme Hladnog rata, prebegao iz Sovjetskog Saveza na Zapad preko Jugoslavije, a po dolasku u Kaliforniju dobio je nadimak "Ruski Robert Redford" zbog plave kose i očiju. U SAD je glumio u brojnim filmovima, a bio je i producent.
 
Njegova supruga Džoan Borstin Vidov rekla je da je on umro juče u njihovom domu u blizini Los Anđelesa, od komplikacija od raka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.