Potvrda patologa: Samoubistvo Krisa Kornela vešanjem

Sudski patolozi saopštili su da je američki muzičar Kris Kornel izvršio samoubistvo vešanjem. ​
Kornel (52) je sinoć pronađen u nesvesnom stanju u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvu, pošto je muzičar, kako su preneli neki mediji, imao povez oko vrata. 
 
Patolozi su naveli da će ceo izveštaj obdukcije biti saopšten kasnije tokom dana, preneo je Asošijetid pres.
 
Kornel je bio pevač i gitarista benda Saundgarden (Soundgarden) iz Sijetla, kolevke grandž pokreta nastalog 90-ih godina. 
 
Saundgarden je jedan od članova "velike grandž četvorke", zajedno s bendovima - Nirvana, Perl džem (Pearl Jam) i Alis in čejns (Alice in chains). Bend je bio aktivan od 1984. do 1997. da bi 2010. obnovio rad.
 
Kornelova smrt na neki način zatvara poglavlje grandž pokreta, posle samoubistva Kurta Kobejna 1994. godine i smrti osnivača benda Stoun templ pajlotsa (Stone Temple Pilots) Skota Vajlenda, koji je preminuo od prekomerne doze narkotika tokom turneje 2015. godine. 
  • Bora

    19.05.2017 10:02
    Kornel nije bio bubnjar, već gitarista i pevač.
  • Bora

    18.05.2017 21:09
    Kornel nije bio bubnjar, već gitarista i pevač.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet