Nova opasna droga "Pinki" osam puta jača od heroina

Nova droga "Pinki", koja je veoma opasna, odnela je prve živote u Austriji.
"Ako bih imao izbor između ruskog ruleta i ove droge onda bih izabrao pištolj, jer su mi šanse da preživim veće", rekao je predstavnik Savezne kriminalističke službe Austrije.
 
Droga "U-47700", koja se na narko sceni naziva "Pinki", najtvrđa je droga koja se ikada pojavila u Austriji. Dovoljno je svega nekoliko miligrama da prouzrokuje dejstvo.
 
Sam dodir može voditi ka predoziranju, upozoravaju u policiji. Kriminalistička služba pokrajine Koruške potvrdila je da je preminuo jedan 38-godišnjak koji je ovaj narkotik sebi ubrizgao i umro u roku od par sekundi.
 
Inače narkotestovi ne otkrivaju "Pinki", drogu koja se tek par meseci nalazi u opticaju i koja je odgovorna za desetine žrtava u SAD.
 
Proizvodi se u Kini i preko "Darkneta" može da se nabavi gram za 30 evra. Kriminalistička služba trenutno analizira puteve distribucije u Austriji ove droge, koja je navodno osam puta jača od heroina.
  • Vojvosadjan

    27.06.2017 14:46
    Dobro drugovi evo neka bude Pinki!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.