Vatrogasci se šalili i oslepeli gradonačelnika

Neumesna šala mladih vatrogasaca na zapadu Poljske pošla naopako.
Vatrogasci se šalili i oslepeli gradonačelnika
Foto: Pixabay
Umesto da gradonačelnika poliju vodenim topom, on će sada izgubiti vid.
 
Gradonačelnik Marek Cebula po službenoj dužnosti učestvovao je u proslavi lokalnih vatrogasaca u Radnjici i u odbojkaškom revijalnom turniru, a u atmosferi opšteg veselja uveče odjednom su mu prišla dvojica mladih vatrogasaca, uhvatila ga između sebe, a treći ga ja polio mlazom iz vodenog topa sa vatrogasne cisterne pravo u lice.
 
"Lice gradonačelnika preplavila je krv. Voda mu je izbila kontaktna sočiva iz očiju", kazao je jedan od očevidaca šale sa subotnje proslave, javlja danas poljska televizija TVN24.
 
Gradonačelnika su odmah prevezli u bolnicu gde su ga zbrinuli lekari i bore se da mu povrate na oba oka vid, pošto na jedno za sada ne vidi, dok su na drugom moraju da šiju kapak.
 
"Taj vodeni top šalje mlaz od 2.000 litara vode u minutu. To je ogroman pritisak koji seče kao žilet. Jako je opasano za ljude da se nađu u blizini te opreme. Jako je efikasan taj mlaz za borbu sa požarom ali izuzetno je opasan za one koji ne umeju njime da rukuju", kazao je šef regionalne dobrovoljne vatrogasne straže Edvard Fedko.
 
"Šaljivdžije" koje su umalo potpuno oslepile gradonačelnika čeka kazna, iako se prema izjavama svedoka pokazalo da nisu oni sami došli na tu ideju, već ih je nagovarao jedan od starijih iskusnih vatrogasaca.
  • Kom

    27.06.2017 16:13
    Ovaj svet obiluje budalama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.