VIDEO: Objavljen snimak tuče u kojoj je ubijen Amerikanac na Zakintosu

Grčki mediji objavili su video snimak tuče u kojoj je ubijen američki turista Bakari Henderson ispred jednog kluba u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos.
Osmorica napadača na Amerikanca, među kojima su šestorica Srba, optuženi su za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem. Osumnjičeni su vraćeni u pritvorsku jedinicu policijske uprave na Zakintosu, gde će ostati do utorka ujutru kada će biti izvedeni pred istražnog sudiju.
 
Snimak koji se pojavio na internetu nastao je mobilnim telefonom i prikazan je u okviru vesti grčke televizije. Najpre je prikazana rekonstrukcija događaja, potom učesnici, a sam snimak tuče počinje nešto pre šestog minuta video-priloga.
 
Šestorica Srba uhapšena su u petak, zbog ubistva Afroamerikanca Bakarija Hendersona koje se dogodilo posle svađe u noćnom klubu.  Uhapšeni su N. P. (18) , S. S. (21), M. S. (25), M. I. (18), S. P. (22) i N. J. (22).  Navedeno je da su rodom iz Novog Sada, Obrenovca, Beograda i Žitorađe, i da su na letovanje krenuli autobusom iz Novog Sada, preko jedne beogradske turističke agencije. 
 
Do sukoba na Zakintosu u kojem je ubijen Amerikanac, a zbog kojeg je uhapšeno šest Srba, navodno je došlo zbog fotografisanja sa konobaricom. S obzirom da to nije jedina verzija priče, uzrok i način na koji je Amerikanac ubijen utvrdiće policijska istraga. 
 
  • Nbg

    12.07.2017 12:18
    Jedina prava kazna 40 godina ili dozivotna robija!!!
    Ko ima pravo i zbog cega da batinama oduzme nekom zivot,ma kako se zvao i ma odakle bio?
    Velika sramota za drzavu i sve postene gradjane ove zemlje.
  • Мунгос

    12.07.2017 11:08
    @ Vojvosadjan,
    Баш си огрезо. Прво да хоспитализујемо вас хомо……… Када те сместимо, онда ћемо наћи неког нормалног да размотри твој предлог.
  • /

    12.07.2017 08:39
    /
    @trooper
    bilo i jos gorih slucajeva izivljavanja od slikanja sa starletom u madjarskoj i rumuniji od strane jugoslovena srpske nacionalnosti

    obrati i period kada su bili najgori i da sam napisao engleze i /tvoju bracu/ ruse.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.