VIDEO: Metro vukao ženu od stanice do stanice

Na šokantnom video snimku iz rimskog metroa vidi se mašinovođa kako jede pre nego što pogleda u retrovizor, posle čega voz počinje da ubrzava vukući ženu priklještenu vratima zadnjeg vagona.
Nesrećna žena, 43-ogodišnja Beloruskinja Natalija Garkovič, izgleda da je nosila torbu u desnoj ruci u trenutku kada je ušla u voz. Ona se, međutim, ubrzo predomislila i zakoračila unazad, kada su je vrata pri zatvaranju priklještila. Voz ju je potom povukao za sobom. Nekoliko putnika na stanici bezuspešno je pokušalo da je izvuče i da skrene pažnju mašinovođi šta se događa. 
 
Natalija je, na sreću, uspela da preživi priljubivši se uz voz što je više mogla, dok su putnici u vagonu na sve načine pokušavali da joj pomognu. Jedan od njih je pokušao da zaustavi voz povlačeći bezbednosnu kočnicu, ali bez uspeha. Putnici su, u nekom trenutku, na silu uspeli da otvore vrata pa je nesrećna ženu upala u vagon. 
 
Voz se zaustavio tek na sledećoj stanici i tada je mašinovođa shvatio šta se dogodilo. Potom je zaustavio saobraćaj na stanici i pozvao spasioce. 
 
Natalija je hospitalizovana sa teškim povredama, zbog kojih je imala operacije karlice i lica. 
 
Advokat mašinovođe izjavio je da je njegov klijent potpuno poražen ovim događajem. Mašinovođa je suspendovan i protiv njega se vodi istraga.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet