Autobus sleteo sa autoputa u Makedoniji, 26 povređenih

Najmanje 26 putnika je povređeno, od kojih dvoje teže, kada je večeras autobus izleteo sa kolovoza na autoputu Skoplje-Veles, javila je agencija MIA.
Navodi se da više ekipa hitne pomoći izvlači povređene putnike iz autobusa koji je izgubio kontrolu i sleteo sa autoputa oko 19.00 i prevozi u najbliže bolnice.
 
Policija je saopštila je da se radi o autobusu s makedonskom registracijom, a prema agenciji Makfaks, autobus koji se prevrnuo kod Velesa prevozio je makedonske turiste sa letovanju u Pefkohoriju, u Grčkoj. 
 
Prema policiji, 18 povređenih je prevezeno u bolnice u Skoplju, a osam u bolnicu u Velesu. Zbog saobraćajne nesreće, saobraćaj se odvija jednom trakom. 
 
U Urgentni centar u Skoplju primljeno je desetak povređenih putnika, od kojih je jedan u teškom stanju, rekao je ranije direktor te bolnice Ilir Hasani. 
 
Direktor skopske Univerzitetske hirurške klinike Ivan Spirovski je potvrdio da je prema njihovom saznaniima oko 20 osoba povređeno, od kojih je kod njih dovedeno šestoro, od kojih je jedan teže povređen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet