Ogromne gužve na putevima u Grčkoj

Na magistralnim i autoputu od Sitonije i Kasandre ka Solunu od jutros su se stvorile ogromne gužve, kakve na Halkidikiju nisu viđene još od julskih pljuskova.
U kilometarskim kolonama najviše je srpskih i grčkih registarskih tablica.
 
Na Kasandri saobraćajni čepovi stvaraju se kod mesta Kriopigi, a na Sitoniji je kritično čvorište kod Nikitija, javljaju grčki mediji, dok portal "Grčka info" prenosi da se zastoji stvaraju i na semaforu kod Kalitee (Kasandra) kao i kod mesta Kalives (prostor između Kasandre i Sitonije), gde policija reguliše saobraćaj, piše "Blic".
 
Razlog gužvama nije samo smena turista, već i vremenska prognoza - zbog sitne kiše i oblaka koji su zahvatili veći deo Halkidikija i čine da dan podseća više na jesenji, nego na letnji, brojni gosti odlučili su da odu u šoping u Solun.
 
Uprkos ogromnom broju vozila koji idu ka gradu, na Nacionalnom putu Solun-Mudanija zasada nije došlo do većih problema.
 
  • Veki

    21.08.2017 14:43
    Bolje pisite, javite, o guzvama na Bulevaru Oslobodjenja. Od jutros je haos, kola hitne pomoci su se jedva probijale kroz guzvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.