Petoro uhapšeno u Južnoj Africi zbog kanibalizma

Pripadnici policije Južnoafričke Republike uhapsili su pet osoba zbog povezanosti sa kanibalizmom, saopšteno je iz policije.
U saopštenju se navodi da su osobe uhapšene u periodu od 18. augusta do juče, nakon što je jedan od osumnjičenih ušao u policijsku stanicu i rekao da je umoran od konzumiranja ljudskog mesa, pokazujući delove ljudske ruke i noge.
 
Nakon što je muškarac uhapšen u policijskoj stanici, ostali osumnjičeni su uhapšeni u blizini grada Estkort u pokrajini Kvazulu-Natal, a policija je pronašla još delova ljudskog tela.
 
Lokalni mediji navode da se smatra da se jedan od uhapšenih bavio narodnom medicinom.
 
Lokalni zvaničnik Emtembeni Majola je rekao da su neki meštani priznali da su jeli ljudsko meso koje su dobili od osumnjičenih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet