Makedonski ministar: Nismo prisluškivali ambasadu Srbije

Makedonski ministar policije negirao je tvrdnje da je Uprava za bezbednost i kontraobaveštavanje preduzela neprijateljske korake protiv Ambasade Srbije u Skoplju.
Oliver Spasovski je rekao da nije bilo nikakvih aktivnosti koje bi mogle da iskompromituju UBK ili Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi MIA.
 
Srbija je privremeno povukla celokupno svoje osoblje iz Ambasade u Makedoniji, saopštivši da su protiv tog osoblja preduzeti neprijateljski obaveštajni koraci, podseća makedonska agencija. 
 
Spasovski je danas rekao i da Ministarstvo unutrašnjih poslova ispituje da li su policajci učestvovali u jurišu na zgradu parlamenta 27. aprila, čemu je prisustvovao i jedan srpski obaveštajac. "Preduzimamo unutrašnje disciplinarne postupke protiv jednog broja članova Ministarstva i UBK, i rešavanje ove situacije je naš glavni priroritet", istakao je makedonski ministar. 
 
On je, takođe, izrazio očekivanje da će Kancelarija javnog tužioca i njen odsek za organizovani kriminal "biti odlučni u akcijama protiv osoba koje su ušle u parlament s namerom da ubiju neke prestavnike".
  • pedja

    01.09.2017 11:48
    Ne znam zasto ali vise verujem Makedoncima .
  • avav

    01.09.2017 06:59
    avav
    verovatno su culi ko sta krade i gde nosi jer druge teme u vrhu nema
  • Rasejani procesor

    31.08.2017 22:20
    ,,Nismo ga prisluškivali, a i to što smo čuli nije nas naročito fasciniralo.''

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.