Erdogan: Lagali su nas, 54 godine smo pred vratima EU

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je u obraćanju na Globalnom poslovnom forumu Blumberg podsetio da njegova zemlja već 54 godine čeka na vratima Evropske unije, tvrdeći da su Tursku lagali.
"Turskoj je, ustvari, nametnut politički embargo. Nisu nam rekli istinu tokom ovog procesa. Lagali su nas. Nisu poslali pomoć koju su obećali, niti šalju", rekao je Erdogan.
 
On je dodao da očekuje da EU donese odluku u vezi s odnosima s Turskom.
 
"Neka nam oni zatvore vrata i mi ćemo lako doneti odluku. Nismo ni zainteresovani, da vam i to kažem, ali oni žele da Turska pobegne. E, ne može tako, mi nikada nismo bili oni koji beže iz ringa. Neka oni budu oni koji beže. Neka donesu odluku. Mi ćemo lako doneti našu odluku", poručio je turski predsednik.
  • berolina

    22.09.2017 20:02
    uprosceno:
    baba Erdogan jedno misli, drugo radi, a trece govori !!!
  • Ја

    21.09.2017 14:32
    Шта се мене тиче ви сте пред вратима Европе од 1317. године - битка на Марици.
    И били сте колико сте били и доста више. Ако ми нисмо за њих - ви нисте поготово!
  • Marko

    21.09.2017 14:24
    Kakva dileja, kao i svaki diktator. Kao ljuti smo što nismo u EU ali ni ne bismo mi u EU. Lisica i kiselo grožđe fora. Niste u EU jer ste zatucana muslimanska država nekompatibilna sa evropskim vrednostima kao jedan od mnogih ali i dovoljan razlog. Ko bi vas takve primio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet