Borisu Bekeru plene imovinu zbog dugova

Legendarnom nemačkom teniseru Borisu Bekeru zbog velikih dugova biće zaplenjena imovina, računajući i trofeje koje je osvojio tokom karijere, javljaju nemački mediji.
Bekerova dugovanja iznose čak 61 milion evra, što je mnogo više nego što je prvobitno objavljeno da ima potraživanja od 3,5 miliona, pišu magazini Štern i Bunte. Zato je počela rasprodaja imovine Nemca, uključujući tri trofeja sa Vimbldona, dva sa Australijan opena i jedan sa US opena, a ranije su mu zaplenjena četiri skupocena sata u vrednosti od 50.000 dolara.
 
Beker je više od 100 miliona evra izgubio u lošim investicijama, kao što je sumnjiv posao sa naftom u Nigeriji.
 
Samo od teniske karijere zaradio je oko 53 miliona evra, a trenutno radi kao šef sektora za tenisere u Teniskom savezu Nemačke. 
  • NS

    05.10.2017 13:46
    Ej, a kum nije dugmeeee!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.