Zaplenjen top za lansiranje droge preko granice

Policija u Meksiku zaplenila je top za lansiranje droge preko granice u SAD.
Vlasti u meksičkoj državi Sonora, na granici sa SAD, zaplenile su top postavljen na kombiju u obliku bazuke kojim se prebacuju paketi droge preko granice.
 
Top je zaplenjen u zajedničkoj akciji policije i vojske u blizini grada Agva Prijeta, tačno preko puta granice i američkog grada Daglasa u Arizoni.
 
Top se sastoji od velike čelične cevi i kompresora vazduha radi lansiranja paketa droge preko granice. Policija je zaplenila i deo "municije" za top, odnosno oko 825 kilograma marihuane, kao i oko 2.000 metaka za vatreno oružje različitog kalibra.
 
Niko nije uhapšen u ovoj operaciji. Meksički krijumčari pribegavaju velikom broju inventivnih načina da isporuče drogu preko granice u SAD.
  • Darinko

    15.11.2017 06:41
    A koji...
    ...kalibar ?
  • izdrzaobezfunkcije

    14.11.2017 22:07
    Koji mu je bio domet?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet