Ubijen tigar koji je pobegao iz cirkusa

Tigar težak 200 kilograma koji je pobegao iz cirkusa, ubijen je danas u Parizu, saopštila je danas policija i dodala da je divlju životinju ubio vlasnik.
Ubijen tigar koji je pobegao iz cirkusa
Foto: Pixabay
Tigar je danas posle podne pobegao iz cirkusa na zapadu Pariza. Vatrogasci su pozvani nešto posle 18.00 nakon što je jedan gradjanin video životinju kako slobodno šeta na ulici.
 
Pariske vlasti su potom iz predostrožnosti prekinule saobraćaj u tom delu grada, koji je posle skoro sat vremena nastavljen. Tigar je pobegao iz cirkusa Borman Moreno koji je tek došao i postavljao šator za predstavu zakazanu 3. decembra.
 
"Vlasnik je bio u šoku. Kad smo stigli, tigar je bio već upucan", naveli su vatrogasci i dodali da niko nije povredjen ali je vlasnik priveden. Prema navodima vatrogasaca, telo tigra je prebačeno u kliniku na autopsiju, dok je policija navela da je otvorena istraga.
  • Veganka

    25.11.2017 16:49
    Čuvene francuske junačine. Udarili na jadnu životinju, a kada se pojavi neki džihadista onda od tih istih pandura i legionara napravi kebab.
    No stići će ih i već ih stiže karma. Dižu sami oko sebe zaštitne staklene zidove, barijere za vozila i sl. Biće im kao u cirkusu u multi-kulti Francuskoj.
  • dragan

    25.11.2017 12:57
    :(
    Samo je tražio slobodu koja mu je oduzeta -.-
    Human is everything but human...
  • Veki

    25.11.2017 00:01
    Svašta, pa jel ga nisu mogli uspavati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.