VIDEO: Okončana talačka kriza u Harkovu, ljudi oslobođeni

Nepoznatog muškarca koji se danas zabarikadirao u zgradi pošte u ukrajinskom gradu Harkovu, pod pretnjom oružjem i navodnim eksplozivom, privela je policija.
Nepoznatog muškarca koji se danas zabarikadirao u zgradi pošte u ukrajinskom gradu Harkovu, pod pretnjom oružjem i navodnim eksplozivom, privela je policija.
 
Taoci, među kojima je bilo i dece, su oslobođeni nakon više sati.
 
"Operativci policijskih jedinica priveli su kriminalca koji je držao taoce. Hvala vam na svemu", naveo je Arsen Avakov, ministar unutrašnjih poslova Ukrajine na svom Tviter nalogu uz sliku muškarca krvave glave za koga se veruje da je napadač.
 
 
Ranije danas, prema informacijama iz policije, znalo se da je muškarac naoružan eksplozivnom napravom koju je "spreman da aktivira" uzeo taoce u zgradi pošte.
 
"Neidentifikovani muškarac je miran, nije izneo nikakve zahteve i u redovnom je kontaktu sa policijom putem telefona talaca", kazao je televizijskom kanalu 112 šef regionalne policije Oleg Beh.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).