Tramp: Brutalan i korumpiran iranski režim

Američki predsednik Donald Tramp danas je osudio "brutalan i korumpiran" iranski režim.
"Iranci konačno ustaju protiv brutalnog i korumpiranog iranskog režima", naveo je u jutarnjoj poruci na Tviteru Donald Tramp, koji je već podržao proteste i ocenio da je u Iranu "vreme za promene".
 
Komentarišući proteste, Tramp je na Tviteru napisao: "Ljudi imaju malo hrane, visoku inflaciju i nemaju ljudska prava". Najmanje devet osoba poginulo je noćas na protestima u Iranu, a ukupno 21 osoba od početka demonstracija.
 
Protesti traju od četvrtka širom zemlje i najveće su u toj zemlji od protesta nakon spornih predsedničkih izbora 2009. godine.
  • rodoljub

    02.01.2018 16:41
    "opozicija"
    Korupcija je temelj na kojem pociva americki sistem. Kongrersmeni, senatori i ostali korumpirani idioti imaju veliki uticaj na americku politiku. Oni najmanje imaju pravo da optuzuju nekoga za korupciju. Americki rezim je surovo i brutalno rasturio demonstrante "okupirajmo Vol Strit" , iako oni nisu bili naoruzani i nisu pucali na pripadnike policije. Za razliku od njih, ovi demonstranti u Iranu su veoma agresivni, naoruzani i nasilnicki deluju. Zato Americki rezim nema pravo da bilo koga osudjuje i bilo kome drzi pridike.
  • Lala

    02.01.2018 15:40
    Crnjak
    Sad ce zabrinute patriJote da osude nasilje, agresiju amerike protiv nicim izazvanih popova koji su umislili da su bogovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet