Pljačka na izložbi u Veneciji, ukraden nakit

Nekoliko vrednih komada nakita sa izložbe "Blaga mogula i maharadža", ukradeni su iz Duždeve palate u Veneciji.
Italijanska policija navodi da je carini prijavljena vrednost nakita u iznosu od 30.000 evra, ali da se pretpostavlja da oni vrede mnogo više, prenose italijanski mediji.
 
Vredni dragulji su iz kolekcije šeika Al Tanija, a izvori bliski istrazi potvrdili su da su ukradeni par minđuša i broš. Prava vrednost nakita, kako se dodaje, mogla bi da bude oko milion evra, a fotografije ukradenih predmeta postate su stručnjacima u London na procenu.
 
Izložba nakita otvorena je u septembru, a zatvorena je, kako je i najavljeno, danas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.