Oluja u Francuskoj odnela i treću žrtvu

Razorna oluja Eleonora koja je pogodila sever i zapad Evrope odnela je i treću žrtvu u Francuskoj, pošto je danas pronađeno i telo 50-godišnjeg poljoprivrednika.
Oluja u Francuskoj odnela i treću žrtvu
Foto: Pixabay
Razorna oluja Eleonora koja je pogodila sever i zapad Evrope odnela je i treću žrtvu u Francuskoj, pošto je danas pronađeno i telo 50-godišnjeg poljoprivrednika. Francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je on pronađen mrtav u snežnoj lavini u regionu Savoja u francuskim Alpima.
 
Oko 30 kilometara odatle još je u toku potraga za vatrogascem kog je odnela bujica reke La Breda dok je spašavao troje članova jedne porodice sa krova automobila zaglavljenog u reci. U potrazi učestvuje više od 30 spasilaca, sa dva helikoptera i psima tragačima.
 
U poplavi na jugozapadu Francuske, posle oluje Eleonora, ranije danas je pronađeno telo 93-godišnje žene u njenoj poplavljenoj kući. Juče je skijaš stradao u francuskim Alpima kada je na njega palo drvo. Zimska oluja Eleonora koja je juče pogodila veliki deo Evrope, s vetrovima brzine preko 160 kilometra na čas, ostavila je bez struje desetine hiljada domaćinstava i otežala saobraćaj, a do sada je pronađeno pet žrtava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.