Doktor: Tramp nema mentalnih poteškoća, izvrsnog je zdravlja

Predsednik SAD Donald Tramp nema nikakvih mentalnih poteškoća i velike su šanse da će ostati zdrav do kraja mandata, izjavio je doktor Bele kuće Roni Džekson.
Jedina primedba je da bi milijarder koji ima 108,4 kg, ove godine trebalo da smrša između između četiri i osam kilograma tako što bi se hranio zdravije i počeo da vežba.
 
"Nema nikakvih znakova bilo kakvih intelektualnih poteškoća", rekao je Džekson, dodajući da je test kognitivnih funkcija uz sistematski pregled prošle nedelje, zatražio sam Tramp. 
 
"Predsednikovo zdravlje je izvrsno", rekao je lekar odgovarajući na pitanja na konferenciji za štampu u Beloj kući. 
 
Kognitivni test koji sadrži 30 pitanja ukazuje na postojanje znakova demencije ili Alchajmerove bolesti. Tramp je odgovorio tačno na sva pitanja, rekao je Džekson. 
  • Mikula

    17.01.2018 10:01
    (-)
    A da ih ima sigurno bi bilo objavljeno?!
  • Indijanac

    17.01.2018 09:18
    Naravno da nema mentalnih poteškoća. Biti fašisoidan ne znači da si bolestan, već samo ne preterano inteligentan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.