Najveći brazilski švercer oružja uhapšen u SAD

Brazilska policija saopštila je da je u SAD uhapšen muškarac koji se smatra najvećim trgovcem oružja u Brazilu.
Najveći brazilski švercer oružja uhapšen u SAD
Foto: Pixabay
Inspektor policije Rio de Žaneira Fabrisio Oliveira izjavio je da su Frederika Barbierija u njegovoj kući na Floridi uhapsili agenti američke Službe imigracije i carina.
 
Oliveira nije mogao da precizira gde se tačno nalazi Barbierijeva kuća, navodeći da će američke vlasti sledeće nedelje izneti više detalja.
 
Kako se navodi, policija je na međunarodnom aerodromu u Riju zaplenila 60 pušaka tipa "AK-47", "AR-10" i "G3", koje je Barbieri poslao u maju prošle godine krijumčarima droge koji operišu u favelama Rio de Žaneira.
 
Oliveira ističe da Barbierijevo hapšenje znači kraj operacije šverca oružja.
 
Ovim povodom kratkim saopštenjem oglasilo se i brazilsko Ministarstvo pravde, koje je navelo da je upućen zahtev za Barbierijevo izručenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet