Tramp će tražiti smrtnu kaznu za dilere droge

Američki predsednik Donald Tramp objaviće danas plan o borbi protiv krize zavisnosti od droge, koji uključuje traženje smrtne kazne za dilere narkotika.
Tramp će tražiti smrtnu kaznu za dilere droge
Foto: Pixabay
Tramp takođe planira da uputi poziv Kongresu SAD da pooštri zakone kojima se određuju kazne za trgovce drogom, javlja Rojters pozivajući se na zvaničnike Bele kuće.
 
Bela kuća će tim planom pokušati i da smanji dobijanje recepata za upotrebu opojnih droga za trećinu u naredne tri godine, time što će promovisati prakse koje smanjuju preterano prepisivanje opioida u saveznim programima za zdravstvenu negu. 
 
Tramp će predstaviti svoje predloge na događaju u saveznoj državi Nju Hempširu, koji je teško pogođen "opioidnom epidemijom".
  • Vlada

    19.03.2018 18:37
    Niko nije ni očekivao da postoji tema na koju ova budala neće lupetati budalaštine.
  • Boris

    19.03.2018 18:17
    Sta lupeta ovaj? Njegova drzava je najveci trgovac drogom na svetu. Nisu sigurno Avganistan napali zbog orhideja.
  • pisemkomentar

    19.03.2018 10:17
    I kako koju legalizuju odjednom sve ok

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet