VIDEO: Beba puzala auto-putem

Gotovo potpuno neverovatan video snimak nastao je pre nekoliko dana na jednom auto-putu u vijetnamskoj provinciji Kvang Ninj.
Preko kolovoznih traka veoma prometne saobraćajnice puzala je beba, što je zabeležila kamera iz kabine automobila. 
 
Dete je zahvaljujući prisebnosti vozača prošlo bez povreda, ali je čak i mali trenutak nepažnje mogao biti sasvim dovoljan da se ova neobična situacija pretvori u pravu tragediju. 
 
Dok se automobil približavao kamionu, koji je vozio ispred njega desnom trakom, vozač je na putu video bebu kako puzi. Srećom, prvi ju je na vreme uočio vozač teretnog vozila.
 
Kada je dete prepuzalo obe kolovozne trake, sa leve strane puta došla je žena koja je preskočila ogradu između traka i uzela bebu u ruke, navodi "Dejli Mejl". 
 
Nije poznato kako se dete stvorilo na putu, ali se pretpostavlja da je ispuzalo iz kuće koja se nalazi odmah uz prometnu saobraćajnicu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet