Majka ubila dve bebe i tela držala u zamrzivaču

Nemački sud osudio je danas za ubistvo bez predumišljaja ženu koja je ubila svoje dve novorodjene bebe čija tela je držala u zamrzivaču.
Majka ubila dve bebe i tela držala u zamrzivaču
Foto: Pixabay
Sud u Haleu osudio je 46-ogodišnju ženu na devet i po godina zatvora. Ona je priznala da je tajno rodila devojčicu 2004. i dečaka 2008. i da ih je ubila.
 
Tela je stavila u plastične kese i u zamrzivač gde ih je policija pronašla ove godine. Na obdukcijama je utvrdjeno da su bebe ugušene.
 
Njeni advokati su rekli da je bila pod pritiskom tadašnjeg partnera koji nije želeo više dece pored dvoje koje su već imali. Bivši partner je optužen da je znao za bar jedno od zamrznutih tela beba.
  • Laki

    06.04.2018 21:49
    Ej
    Kakvu ste fotku stavili ne moram ni čitati info. Naslov i fotka za bensedin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet