FOTO, VIDEO: Autobus pun dece udario u nadvožnjak na Long Ajlendu

Autobus koji je prevozio srednjoškolce koji su se vraćali sa prolećnog raspusta udario je u most-nadvožnjak na Long Ajlendu, a šestoro njih je zadobilo teže povrede.
Do nezgode, u kojoj je lakše povređeno 37 putnika, došlo je kasno sinoć na auto-putu u mestu Lejkvju, u okrugu Naso, saopštila je njujorška policija.
 
 
"Stakla je bilo na sve strane. Krov autobusa prekrio je sedišta", saopštio je šef vatrogasaca Lejkvjua.
 
 
U autobusu je bilo 38 učenika i pet odraslih pratilaca iz nekoliko srednjih škola na Long Ajlendu, koji su se upravo vraćali sa međunarodnog aerodroma "Džon Kenedi".
 
  • poluhoror

    09.04.2018 15:32
    Gledam sliku, pitam se kako li je bilo onima unutra, koliko je tu bilo prostora za sklanjanje glave, jesu li ljudi cucali, klecali, sta li...
    A onda primetim natpis "kneeling bus" na vratima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet