Predsednik Ugande: Usta su za jedenje, treba zabraniti oralni seks

Predsednik Ugande je izjavio da hoće da zabrani građanima ove zemlje da upražnjavaju oralni seks.
Razlog - "Usta su za jedenje", preneo je Nedeljnik.
 
Predsednik Jove-ru Museveni je optužio "strane faktore" da pokušavaju da ubede Uganđane da upražnjavaju oralni seks, pa je izdao javno upozorenje, prenosi "Dejli Mejl".
 
"Dozvolite mi da iskoristim ovu priliku da javno upozorim naše ljude na neke rđave prakse u koje se upuštaju i koje promovišu stranci. Jedan od njih je to što zovu oralni seks. Usta su za jedenje, ne za seks".
 
Uganda je takođe poznata po oštrom stavu prema homoseksualcima. Museveni je 2014. potpisao zakon protiv gejeva. Po tom zakonu, Uganđani redovnim homoseksualnim odnosima rizikuju doživotni zatvor. Čak je i neprijavljivanje homoseksualca krivično delo.
 
I kada je objavio taj zakon, Museveni je izneo svoje mišljenje o oralnom seksu. "Stavljate svoja usta tu, možete da se vratite sa crvima i oni uđu u vaš stomak jer to je pogrešna adresa", rekao je on.
 
U januaru je izjavio da žali zbog odluke da se ukine smrtna kazna.
  • Nena

    20.04.2018 10:48
    Postoje samo dva objašnjenja
    Ili ga je neka ujela, ili je bila nezadovoljna učinkom. Trećeg nema ☺️
  • izdrzaobezfunkcije

    19.04.2018 18:38
    "...rekao je on..."

    Ovaaaaaj... ako su usta za jedenje, zasto govori?
  • alf

    19.04.2018 15:28
    ma da...
    To sto tvoja supruga/ljubavnica ne zeli da ti pruzi oralni seks, ne znaci da ga zbog ljubomore prema svima ostalima (koji uzivaju taj vid seksa) treba zabraniti :*

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.