Odluka o izručenju Ivice Todorića Hrvatskoj u ponedeljak

Prvostepena odluka o izručenju Ivice Todorića biće doneta u ponedeljak, 23. aprila, saopštio je Vesminsterski sud u Londonu, prenela je zagrebačka N1 TV.
Todorić je uhapšen u Londonu 7. novembra prošle godine na osnovu Evropskog naloga za hapšenje, koji je raspisala Hrvatska, a istog dana je pušten na slobodu uz kauciju od 100.000 funti i mere opreza.
 
Todorić i još 14 osoba je pod istragom u Hrvatskoj zbog dužničke krize u Agrokoru, kompaniji koja u Hrvatskoj i regionu zapošljava 60.000 ljudi i nad kojom je nadzor preuzela Hrvatska.
 
Todorić, inače bivši vlasnik, odbacuje tu tvrdnju prozivajući hrvatske zvaničnike za politički progon.
  • Jelena

    20.04.2018 07:54
    Videcemo
    Videcemo da li ga štite od Rusa i Sberbanke. Nadajmo se samo da će Miškovići jednom ovako proći kojima takođe političke partije daju gomilu finansijske pomoći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet