Američka glumica uhapšena zbog zlostavljanja žena, preti joj doživotna robija

Poznata američka glumica Alison Mek uhapšena je zbog seksualnog zlostavljanja više desetina žena, ucene, pretnji i oduzimanja slobode.
Zvezda serije "Smolvil" optužena je da je sa svojim partnerom Kitom Rejnerom žene držala zarobljene i pretvarala ih u seksualno roblje. Kit Rejner je uhapšen krajem prošlog meseca, a sada mu se na optuženičkoj klupi pridružila i poznata glumica.
 
Kit je osnivač sekte Nxvin u kojoj se predstavlja kao vođa kojem sve žene moraju biti podređene i poslušne. Navodno im je na karlice tetovirao svoje inicijale i prisiljavao ih na rigorozne dijete jer obožava mršave žene. Alison Mek je u sektu namamio 2012. godine, a glumica je učestvovala u ucenjivanju žena i dovođenju novih.
 
Američki mediji pišu da bi Alison Mek i Kit Rejner mogli biti osuđeni na doživotni zatvor.
 
  • djokara

    21.04.2018 15:47
    Inteligencija
    hahahaha pa koliko glup moras biti da te ovi navuku na takvu foru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet