Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Francuskog reditelja i producenta Lika Besona jedna glumica tužila je za silovanje i otvorena je istraga, saznaje se od sudskog i izvora bliskog istrazi.
Beson je odbacio te optužbe.
 
"Lik Beson kategorički opovrgava te lažne optužbe", reagovao je njegov advokat Tjeri Marembert. "Reč je o osobi koju on poznaje i prema kojoj se nikada nije neprimereno ponašao", dodao je advokat.
 
"Tužba se odnosi na događaje koje tužiteljka naziva silovanjem, a zbili su se noći između četvrtka i petka u Parizu. Otvorena je istraga", dodaje sudski i izvor.
 
Prema izvorima bliskim tom predmetu, 27-ogodišnja žena otišla je u petak u policijsku stanicu da prijavi događaje koji su se odvijali prethodne noći u pariskom hotelu Bristol.
 
Beson, reditelj "Velikog plavetnila", nije ispitan jer je u inostranstvu.
  • Мунгос

    20.05.2018 09:23
    Глупости, редитељ ни под разно не може да силује неку глумицу. Па он може да пукне са два прста, а одмах две глумице дотрче на његове ноге.
    Да је нека жена са улице, па и да поверујемо.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet