Lažna dojava o bombi u kijevskom metrou

Kijevska policija evakuisala je danas, uoči finala Lige šampiona, pet stanica gradskog metroa nakon dojave o bombi, ali je nakon pregleda utvrđeno da je ta dojava bila lažna.
Policija je navela da su stanice pregledane, da "opasni predmeti" nisu pronađeni i da su ponovo otvorene za putnike. Pored lažne dojave o bombi u metrou, policija je navela i da je registrovano 26 zločina u koje su bili umešani stranci, bilo kao žrtve ili počinioci.
 
Ukrajinska policija je ranije uhapsila dve osobe koje su napale navijače Liverpula. U tom incidentu, koji se dogodio u četvrtak u jednom restoranu, povređene su dve osobe.
 
Finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula igra se večeras od 20.45 u Kijevu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet