Američki vojnik preminuo u bazi Bondstil na Kosovu

Ministarstvo odbrane SAD saopštilo je da je u bazi "Bondstil" na Kosovu preminuo vodnik Konrad Robinson.
To je druga smrt nekog američkog vojnika u toj bazi od početka ove godine.
 
"En-Bi-Si 7 San Dijego" prenosi da je u jučerašnjem saopštenju Pentagona navedeno da je 36-godišnji Robinson, rodom iz kalifornijskog grada San Markos, umro u "incidentu koji nije povezan sa borbenim dejstvima". 
 
Robinson je u SAD bio stacioniran u bazi Fort Breg u Severnoj Karolini, a prema rečima njegove majke Sintije, ova misija trebalo je da mu bude poslednja nakon 18-godišnje vojne karijere. "En-Bi-Si 7 San Dijego" navodi da je Robinson učestvovao u misiji NATO na obezbeđivanju "srpske pokrajine", kao i da se u Bondstilu bavio preventivnom medicinom. 
 
Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke od pet i deset godina. Ova televizija navodi da je Robinsonova smrt i dalje pod istragom, a njegova majka je izjavila da je on pronađen na stolici bez znakova života u četvrtak ujutru nakon redovnih fizičkih vežbi. 
 
Američki sajt military.com podseća da je ovo druga smrt nekog američkog vojnika u Bondstilu od početka ove godine, pošto je u januaru pod nerazjašnjenim okolnostima preminuo Robert Džons, zadužen za obuku vojnih pasa.
  • Laki

    27.05.2018 12:16
    Mr Skot look down!
    Ne bi bilo loše da njegova ekselencija Skot usmeri ispitivanje o štetnosti bombardovanja upravo na vojnicima u Bondstilu. Koliko čujem, nije baš na listi popularnih destinacija.
  • Мунгос

    27.05.2018 06:53
    Нешто је погрешио, а систем је наравно морао то да санкционише.
  • 63pdbbrgd

    27.05.2018 01:14
    Hm
    Je l' ovo kontraobavestajna pocela da radi svoj posao ili sta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet