Rasvetljeno ubistvo devojčice iz 1987. godine, uhapšeni roditelji

Francuska policija uhapsila je u utorak roditelje devojčice koja je 1987. godine ubijena nedaleko od autoputa A10 u Francuskoj.
Roditelji su pronađeni na osnovu DNK analize njihovog sina, koji se podudarao sa uzorkom od ubijene devojčice.
 
Uhapšene roditelje danas će saslušati sudija. Identitet roditelja za sada nije poznat, niko od zvaničnika nije dao zvaničnu izjavu povodom njihovog hapšenja, ali BBC navodi da su verovatno u svojim 60-im godinama.
 
Telo devojčice pronađeno je u gradu Blojsu nedaleko od autoputa A10 u Francuskoj, avgusta 1987. godine. Na njenom telu pronađeni su, navodi BBC, užasni tragovi zlostavljanja, a pojedini delovi tela su u potpunosti osakaćeni.
 
Javnost je devojčicu prozvala "malom mučenicom autoputa A10" i sahranjena je u anonimnom grobu nedaleko od mesta ubistva.
 
Policija je neuspešno radila na slučaju decenijama, a ponovo je otvoren 2012. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet