Trampova portparolka izbačena iz restorana

Portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders danas je izjavila da je izbačena iz restorana u državi Virdžinija, jer radi za predsednika SAD Donalda Trampa.
Trampova portparolka izbačena iz restorana
Foto: Pixabay
Sandersova je na Tviteru napisala da joj je vlasnik restorana "Red Hen" u Leksingtonu rekao da mora da "ode jer radi za Trampa" i da je "ljubazno otišla".
 
Prema njenim rečima, događaj od sinoć više govori o vlasniku restorana nego o njoj. "Uvek se trudim da se prema ljudima, pa i onima s kojima se ne slažem, ophodim s poštovanjem i nastaviću da to činim", navela je Sara Sanders u tvitu.
 
Odnos prema predsednikovoj portparolki su kritikovali mnogi, uključujući i njenog oca, nekadašnjeg guvernera Arkanzasa i republikanskog predsedničkog kandidata Majka Hakabija, ali je bilo i onih koji su pružili podršku restoranu.
 
U restoranu nisu odgovarali na pozive novinara. Ranije ove nedelje, Trampova ministarka za domovinsku bezbednost Kirstjen Nilsen je napustila radnu večeru u meksičkom restoranu u Vašingtonu nakon što su gosti uzvikivali "sramota" dok nije otišla. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet