VIDEO: Profesorka fizičkog dobila zatvorsku kaznu zbog seksa sa trojicom učenika

Bivša profesorka fizičkog vaspitanja iz Ohaja dobila je 30 dana zatvorske kazne zbog seksa s trojicom svojih učenika.
Tridesetšestogodišnja Tifani Ajčer Eichler izvinila se učenicima i porodicama učenika pre nego što je saslušala kaznu. 
 
Ona je priznala da je imala seks s trojicom učenika, dvojicom od 18 i jednim učenikom od 17 godina. Jedan od susreta dogodio se u razredu nakon nastave. 
 
Njen advokat je zahtevao manju kaznu, rekavši da je Tifani osramoćena i da joj je uništena karijera, s obzirom na to da je odmah morala da da otkaz, prenosi B92
 
Osim mesec dana u zatvoru, nastavnica je dobila i tri godine uslovno, obavezne konsultacije, 300 sati društveno-korisnog rada, novčanu kaznu od 1.000 dolara, a moraće da plati i troškove savetovanja za svoje žrtve. 
 
U njenu kaznu spada i pisanje eseja o tome šta je navelo i kako je došlo do seksa sa maloletnicima.
 
  • Aršini

    25.06.2018 14:33
    Kao što ima matoraca koji vole da se seksaju sa mladim devojkama, postoje slični slučajevi i u svetu žena. Zašto je pa ona neobična?
  • pera

    25.06.2018 12:44
    ..
    Bolest.
    ..Mislim sudstvo i americki puritanci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.