Mladi Britanac ubijen na plaži Zrće na Pagu

Britanski državljanin ubijen je jutros na plaži Zrće na Pagu, saopšteno je iz Ličko-senjske policijske uprave.
Mladi Britanac ubijen na plaži Zrće na Pagu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Reč je o mlađem punoletnom mladiću, ali zbog interesa istrage policija za sada ne iznosi podatke o njegovom identitetu. Ubica za sada nije poznat.
 
Britanac je pronađen ispred jednog od noćnih klubova, a prema prvim informacijama ubijen je oko 5.30 časova. Mladić je, prema nezvaničnim informacijama, izboden na smrt, a još nekoliko osoba je povređeno.
 
Na Zrću je 2013. godine ubijen 62-godišnji profesor fizičkog vaspitanja Marijan Vukelić iz Zagreba. Ubica nikada nije pronađen.
  • Ž

    27.06.2018 13:07
    ?????
    Mora da je i ovaj britanac imao hrvatsko prezime kao i pokojni prof iz zg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).