VIDEO: Demonstranti blokirali konvoj vozila mađarskog premijera

Na Tviter nalogu izraelskog Vojnog radija objavljen je video snimak na kojem su prikazani demonstranti koji su danas zaustavili konvoj u pratnji vozila mađarskog premijera Viktora Orbana na putu ka memorijalnom muzeju Jad Vašem.
VIDEO: Demonstranti blokirali konvoj vozila mađarskog premijera
Foto: Pixabay
Kako navodi "Politiko", posetu Orbana Izraelu obeležile su prilične kontroverze, pošto opozicioni političari kritikuju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua jer je ugostio lidera kojeg mnogi mađarski Jevreji vide kao osobu koja kod kuće potpaljuje plamen antisemitizma.
 
Na snimku protesta vidi se kako su demonstranti istupili pred zvančno vozilo i nose natpise na hebrejskom i engleskom na kojima su ispisani slogan poput "Sećaj se" i "Nikada više".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet