Sudar jahte i jedrilice na crnogorskom primorju, stradale dve osobe

U sudaru jahte i jedrilice u zalivu Trašte u blizini crnogorskog mesta Oblatno danas oko podneva stradale su dve osobe, navodi RTCG.
Sudar jahte i jedrilice na crnogorskom primorju, stradale dve osobe
Foto: Pixabay
Crnogorska televizija nezvanično javlja da je stradao skiper jedrilice i žena koja je sedela pored njega. Navodi se da se u blizini našla još jedna jedrilica, koja je pomogla pre nego što su nadležni stigli.
 
RTCG nezvanično saznaje da su plovila koja su učestvovala u pomorskoj nesreći prebačena do kopna, a jedna osoba je privedena.
 
Navodi se da su na jednom plovilu bili dvoje đece, skiper i još dve odrasle osobe, a na drugom petoro dece, skiper i dvoje odraslih.
 
Na mesto nesreće upućeni su spasilačka plovila crnogorske Uprave pomorske bezbednosti, ekipe Hitne pomoći, a u akciju je uključen i helikopter MUP, kao i pripadnici tivatske Službe zaštite i spasa
 
Ovo je druga nesreća za nedelju dana na moru.
 
Prošle nedelje u Ulcinju su poginuli majka i sin, državljani Slovenije, kada je "banana", koja je bila zakačena za skuter, a u kojoj se nalazila porodica, udarila u brod koji je prevozio turiste.
  • Tužno

    30.07.2018 21:56
    Bitno je da su đeca i deca zdravo prošli.
    A ovaj što ih je isekao ili isjekao, mora da je bio pijan.
    Ali, ukoriće ga i zabrana plovidbe bar godinu dana.
    Dok ne nađe neke nove turiste da sječe.
    Mislim da kod njih ne postoji svest da se luka bogatih pravi bezbednošću,
    a ne sjajem.
  • mornar

    30.07.2018 16:32
    Moglo je i gore
    Znajuci kako se u CG izdaju dozvole za upravljanje, cudo da se ovo i cesce ne desava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet