Tramp nazvao crnogorskog premijera "cmizdravom propalom kučk*m"

Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića "cmizdravom propalom kučk*m", nakon objave videa posle prošlogodišnjeg NATO samita, piše u svojoj knjizi bivša asistentkinja u Beloj kući Omarosa Menigolt Njumen.
Ona navodi da je svog bivšeg šefa, nakon što se pojavio video na kojem je odgurnuo Markovića, pitala zašto je to uradio.
 
"O, on je samo cmizdrava propala kuč*a", odgovorio je Tramp, navodi Njumanova.
 
Knjiga je objavljena juče, a posvećena je periodu koji je autorka provela u Trampovoj administraciji. Otpuštena je u decembru 2017. godine.
 
Tramp je Njuman nazvao "psom koji je zaslužio da bude otpušten".
 
Podgoričke Vijesti podsećaju da je američki predsednik nedavno Crnu Goru okarakterisao kao "malenu zemlju sa veoma snažnim ljudima koji bi mogli započeti treći svetski rat".
  • Stavros

    16.08.2018 09:17
    Ajd sad,ovo sto je the Donald izjavio moze prevesti na vise nacina.
    Mislim da je "Placipicka" otprilike to.
  • Veverac

    16.08.2018 08:49
    @drr
    Hej, Milogorac, tebi je baš žao što Hiljari Kljinton nije postala prijedsednikovica SAD. Ona bi imala respekt prema vama, tako "čojstvenima" i "junaštvenima", je li?
  • drr

    16.08.2018 02:31
    ljudski šljam
    voleo bi da vidim ovaj prenaduvani balon BEZ miliona koje mu je tatica ostavio, a on nekoliko puta zaredom izgubio u raznim bankrotima. Univerzum ima čudan smisao za humor, možda će se to i ostvariti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet