Državljanin Srbije švercovao migrante, udario u kola policije i upao u kanjon

Državljanin Srbije, koji je krijumčario 24 ilegalnih migranta u kombiju srpskih registracija preko granice Hrvatske, vozilom je udario kola hrvatske policije na području Korenice, a zatim je bežeći od policije pao u kanjon Korane i teško se povredio.
Kako je saopšteno iz ličko-senjske Policijske uprave, službenici Policijske stanice Korenica juče su u Gornjem Vagancu pokušali da zaustave kombi srpskih registarskih tablica, zbog osnovane sumnje da prevozi strane državljane koji su nezakonito prešli hrvatsku granicu.
 
Vozač se nije zaustavio na date znakove, a za njim je krenula policija sa dva službena policijska vozila sa upaljenim rotacionim svetlima.
 
Kombi je u begu više puta udario u policijsko vozilo i u ogradu uz porodičnu kuću, nakon čega je kod kanjona reke Korane vozač kombija iskočio iz vozila i u begu od policije upao u kanjon.
 
Hospitalizovan je u Opštoj bolnici Karlovac gde su mu utvrđene teške telesne povrede opasne po život, ali mu se stanje stabilizovalo.
 
Policija je u kombiju zatekla 24 strana državljana među kojima su 12 Pakistanaca, sedam Avganistanaca, trojica Iranaca i dvojica Sirijaca.
 
Oni će biti deportovani u BiH, zemlju odakle su ilegalno ušli u Hrvatsku.
  • Koliko puta?

    16.08.2018 23:34
    @Horrible - u pravu ste. Ubijanje i zakopavanje hrvatskih civila srpske nacionalnosti po masovnim grobnicama širom Hrvatske je ovim činom srpskog državljanina dobilo apsolutan legitimitet. Iako, ko je to još osim vas napisao da je u pitanju "časni i prepošteni Srbin"? Uzgred, zašto se ne prijavite policiji obzirom da ste dokazano ratni zločinac?
  • odliveni mozak

    16.08.2018 17:57
    @cccp
    Nisu, vozač je iskočio iz kola i u begu "na nogama" upao u kanal. Pročitaj vest do kraja.
  • Horrible

    16.08.2018 15:47
    Mučenik
    Zlobni hrvati po ko zna koji put u novijoj istoriji mučki uhapsiše časnog i prepoštenog srbina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet