Pesme Arete Frenklin napredovale na top listi

Pesme američke soul pevačice Arete Frenklin ubrzo su danas napredovale na top listama servisa Ajtjuns (iTunes) posle vesti o njenoj smrti.
Njen album "30 Greatest Hits" našao se na prvom mestu, potisnuvši novi album reperke Niki Minaž, dok je pesma "Respect" zauzela drugo mesto na top listi pesama, prenela je agencija AP.
 
Među pesmama koje su na listi top 40 su "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Think", "Chain of Fools" i "I Say A Little Prayer".
 
"Kraljica soula" Areta Frenklin preminula je juče u 76. godini u rodnom Detroitu, posle duge bolesti, okružena porodicom i prijateljima.
 
Areta Frenklin, jedna od najuglednijih pevačica u američkoj istoriji, bolovala je od raka pankreasa. 
  • Fan

    17.08.2018 20:35
    Ovo je odlicno za njenu karijeru, verujem da se jako obradovala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet