Britanka pretučena u Splitu jer nije htela da doplati za smeštaj

Britanska studentkinja Laura Denmar pretučena je u Splitu, jer je odbila da plati više para nego što je koštao smeštaj u kojem je bila sa dečkom.
Britanka pretučena u Splitu jer nije htela da doplati za smeštaj
Foto: Pixabay
Ona je to ispričala za bitanski "Dejli mejl", a kako je objasnila, samo zato da se ništa slično ne bi dogodilo i drugima.
 
"Od početka je bilo jasno da to nije bio sasvim legalan smeštaj i napad je definitivno bio s predumišljajem. Srećni smo što smo otišli odande i želimo i druge da upozorimo", izjavila je dvadesetšestogodišnja studentkinja. 
 
Kako piše "Dejli mejl" ona je u Splitu bila sa dečkom, a smeštaj su rezervisali preko poznate veb stranice. Kada su, međutim, stigli na odredište ispostavilo se da je smeštaj umesto u centru na periferiji Splita. 
 
"Rekli su nam da odemo po ključeve u drugi hostel, a kada smo stigli u naš shvatili smo da je to nešto ilegalno. Bilo je 30 kreveta i samo jedno kupatilo. S obzirom na to da nismo imali gde, odlučili smo da ipak ostanemo", ispričala je Laura. 
 
Poslednjeg dana, međutim, prišla im je, kaže, čistačica i rekla da moraju odmah da napuste hostel ili da izvrše doplatu. Pošto je mladi par odbio da doplati smeštaj i zapretio policijom, čistačica je pozvala čoveka za kojeg Britanka kaže da misli da je vlasnik tog objekta. 
 
Pošto su, kako kaže, odlučili da odu što pre i ne sačekaju, čistačica im je zaključala vrata i onemogućila ih da izađu. 
 
"Kad je stigao taj muškarac sa još jednim čovekom mog dečka su pribili uza zid, a žena je mene počela da tuče metalnom palicom. Bilo je grozno", ispričala je studentkinja. 
 
Kaže da je tom prilikom zadobila poseklinu na glavu, slomljenu ruku i još nekoliko modrica po telu. Ona i njen dečko su ceo slučaj prijavili policiji, britanskoj Ambasadi u Hrvatskoj i veb stranici preko koje su rezervisali smeštaj. 
 
Hrvatska policija se još nije oglasila povodom ovog slučaja, a mediji prenose da je istraga pokrenuta.
 
  • Idiokratija

    20.08.2018 15:57
    @Tanjug? - pametnom jeste dovoljno, a žalosno je ne samo što niste takvi već i što ste uvereni da jeste, jer usled takvog pogrešnog uverenja uopšte ne radite na sebi i spremno prihvatate da ste popili svu pamet sveta. Tmurna je budućnost ove zemlje sa vama.
  • Tanjug?

    20.08.2018 12:48
    Pametnom dovoljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet