Uhapšen osumnjičeni za napad na mladića iz Rume koji je u komi

U Baru je uhapšen mladić koji se sumnjiči za napad na dvojicu momaka iz Rume.
Uhapšen osumnjičeni za napad na mladića iz Rume koji je u komi
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako je saopštio MUP Crne Gore, brzom akcijom policije, uhapšen je V.P. (19) iz Bara koji se tereti za nanošenje teških telesnih povreda i nasilničko ponašanje.
 
Dežurna služba Centra bezbednosti Bar je dobila obaveštenje od hitne pomoći da je u njihove prostorije, u pratnji drugova, u nesvesnom stanju doveden N.S. (19) iz Rume, saopštio je MUP. Zbog težine povreda, on je upućen u Klinički centar Crne Gore i nalazi se u komi. 
 
Njegov drug je prvo rekao da se mladić povredio prilikom pada u alkoholisanom stanju, ali je kasnije priznao da su napadnuti na šetalištu u Sutomoru. MUP je saopštio da je i G.S. (19) iz Rume takođe povređen, polomljena mu je vilica, a njemu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru. 
 
Osumnjičeni V.P. je juče, 23. avgusta, oko 5:15h u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan nasrnuo na mladiće iz Rume. Prvo jednog, a zatim i drugog udario je pesnicom u glavu. N.S. je nakon udarca pao i udario glavom o beton. Napadača su zaustavili Đ.S. i J.M, koji su bili sa njim u društvu, navodi MUP. 
 
Napadnuti mladići to nisu prijavili policiji, već su otišli u apartman u kojem su boravili. N.S. je legao da spava, da bi nakon nekoliko sati prijatelji primetili da je bez svesti i tada su ga odveli u Hitnu pomoć. 
 
Nakon što je napadač identifikovan i pronađen, tužilac je naložio njegovo privođenje uz krivičnu prijavu za nanošenje teške telesne povrede i nasliničko ponašanje.
  • deki

    24.08.2018 14:19
    stvarno
    Da mogu dao bih ti 1000 pluseva
  • Zoran

    24.08.2018 13:32
    Sećanja
    Crna Gora mi je samo u sećanjima, u planovima je odavno nema.
  • Stvarno

    24.08.2018 08:54
    "Ljeto među prijateljima..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet