Masovna pucnjava na turniru video-igrica u SAD, najmanje četvoro mrtvih

Šerifova kancelarija u Džeksonvilu, u američkoj saveznoj državi Florida, objavio je kako je došlo do pucnjave na turniru video igara, prenosi CNN.
Kancelarija šerifa je navela da je poginulo nekoliko ljudi.
 
Jedan od napadača je ubijen, a zasad se ne zna ima li drugih. Kako se navodi, u toku je opsežna pretraga. Iz šerifove kancelarije poručili su građanima da izbegavaju to područje jer ono nije sigurno.
 
Do pucnjave je došlo u "game baru", navodi na Twitteru CompLexity Gaming, jedna od ekipa koja je učestvovala u takmičenju. 
 
Jedan njihov igrač je povređen, ali navode da je u redu. Turnir u video igrama bio je prenošen uživo, kada je odjeknulo nekoliko pucnjeva. Na snimku se vidi kako igrači reaguju na pucnjavu, a čuju se i krici pre nego što je snimak prekinuta.
  • Армаггедон

    27.08.2018 07:16
    Обећана земља!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet